Derita menangung sakit Kayap hanya yang rasa akan tahu. Ada yang mengatakan sakitnya melebihi sakit melahirkan anak - wallahualam.


Pain Scale yang menggambarkan kesakitan yang ditanggung pesakit Kayap. 


Begini Kisahnya....

Satu malam saya terima whatsapp dari seorang anak bertanyakan tentang VIVIX. Saya sebenarnya dah bersiap nak tidur - masa tu dah hampir 12 malam. Tapi memikirkan orang tak akan inbox tengah malam jika tiada hal PENTING saya layankan dan cuba bantu. 

Betul, seorang anak perempuan, risaukan seorang ayah. Ayah sudah berusia 75 tahun. SUDAH 4 BULAN MENDERITA KAYAP, TAK DAPAT TIDUR MALAM. Beliau bertanyakan VIVIX. Si anak sudah cuba beberapa supplement dan ubat namun tidak jua sembuh. PAIN KILLER dah banyak makan. Si anak tak tertahan melihat derita ayah. Gambar hiasan 


Benar, siapa pernah kena KAYAP TAHU MACAMANA DERITANYA sakit merayap seluruh tubuh.

Saya cadangkan VIVIX dan beliau belikan sebotol untuk AYAH. 12 hari kemudian, beliau hubungi saya untuk order 2 BOTOL VIVIX UNTUK DAPAT  FREE MEMBERSHIP.


"ALHAMDULILLAH, MAKIN SIHAT, SAKIT MAKIN KURANG DAN BADAN TERASA RINGAN"


Vivix & Kayap

Dan si anak belikan untuk ibu pula yang ada darah tinggi. Saya setuju VIVIX MEMANG HADIAH TERBAIK UNTUK IBU DAN AYAH. Saya doakan anak ini dirahmati dan mendapat ganjaran dari Allah kerana menyantuni ibu dan ayah beliau.Kisah diatas adakah mengalaman pertama saya untuk customer yang mengidap penyakit kayap. Maka saya pun buat sedikit carian adakah kes berkaitan Vivix dapat kurangkan sakit kayap. Saya jumpa pula perkongsian dibawah :  VIVIX bertindak dengan cara membaiki serta melindungi sel, mempertahankan dan mengawal genetik, memberi tenaga kepada sel serta meningkatkan presatsi sel. 

Nak tahu lebih lanjut tentang VIVIX, Boleh KLIK VIVIX. 

Nak baca tentang TESTIMONI VIVIX, boleh KLIK TESTIMONI VIVIX


Jika anda nak order online sendiri, anda boleh klik-klik je di bawah. Pembayaran menggunakan credit atau debit card diterima. Order ni direct dari Shaklee, Shaklee yang akan courier. 

Jika anda nak mendapat keuntungan lebih, anda boleh dapatkan dari saya! 


Boleh whatsapp saya untuk respond segera. 


Laila

012-4299533
el_lail@yahoo.com

Post a Comment Blogger

 
Elaila © 2014. All Rights Reserved. Design by OSUHM Studio
Top